Hopplektion = Flyglektion

Okej...Jag tränade aldrig förra veckan då han kändes lite konstig i bakbenet (det var ingen fara, han hade tappat en brodd och det var därför han var ojämn), så han var väldigt pigg på träningen igår. Och jag tänkte - aja, jag får bara ta och trava/galoppera av honom innan träningen. Men inte hjälpte det! På första hindret, första hoppet, så blev han så glad och fick ett fnatt innan han hann landa och då Flög jag verklig av och landade på något lustigt sett.. Efter det så var jag lite öm men det gick att träna ändå, så vi körde på. Och efetrsom vi bara var två på träningen så blev det mycket hoppande och lite vilande, men sen när jag hade låtit honom pusta ut och skulle trava av honom så small det till i ryggen och rumpan - jag kunde inte trava!

Så kära Malin fick trava av honom och sen när jag skulle gå hem med honom, så fick jag leda. Och en sträcka som brukar ta 15 min att skritta och 20 min att leda hästen tog typ en timma :o! Och imorse kom jag knappt ur sängen ^^ Så jag fick vara hemma idag och antingen Ligga på höften (för min svanskota säger Väldigt mycket emot) eller stå! Så när jag går ser det ärligt talat ut som om jag har skitit på mig, och när jag skrattar/hostar/nyser lika så. Och gå på toa är inte ens att tänka på typ hehe!

KUL! :) Så jag har bett Emma att rida honom för mig de närmsta dagarna, tills jag i alla fall kan sitta på en stol utan att avlida :)

Jag måste vara Sveriges, eller åtminstone Göteborgs, klumpigaste individ.

Hmm...

OKej, nu har jag suttit själv i en timme, bara en timme kvar! :o INTE KUL! Bara för att jag läser Latin och alla de andras indval var inställt och dom slapp håltimman -.-

Aja, det är bara att bita ihop! Det är ju snart prov i Latin så jag måste verkligen ha varenda lektionstillfälle att plugga :)

När jag kommer hem så skall jag ta mig en ridtur direkt! Och jag tror att det blir en sväng upp till ridhuset. För nu har vi ju verkligen satt igång på riktigt. Den här vintern har varit så jobbig, eftersom jag har legat sjuk lite då och då så har man aldrig haft en irdentlig igångsättning. Han tappade lite muskler när jag var som mest sjuk - jag satte igång honom, sen blev jag sjuk igen..Sen när jag var frisk, åkte vi till Lanzarote och han fick stå i en vecka :( Sen vart det Värmland. Men NU så är vi igång :D NU skall inget få stoppa oss :D

Som sagt så blir det nog ridhuset, för han har fått vara ute och springa av sig lite i snön - "bom till bom" turen har varit den vinnande vägen, där har han kunnat galoppera i full fart :) Och igår - Tog han väärldens språng och mitt i halt "hoppade" han ett tomt hinder ^^ Mjo men det var kul, han är så rolig :) För han är aldrig dum och bockar osv, utan han gör bara dessa glädjehoppen :)

Väl uppe i ridhuset så skall vi nog köra på mycket trav! Jag känner att vi behöver jobba lite på den, för den var lite obalanserad ute igår. Sen att han var pigg och äntligen fick galoppera så kan jag förstå att han inte ville trava - men vi skall jobba mycket i trav och lösgörande moment. Sen skall vi köra en del galopp så klar men först ordentligt med trav, jag får en känsla av att det blir ett långt pass ;)

Efter träningen så skall jag nog ta och sätta mig med fysiken, för det är ju trots allt 1,5 vecka kvar tills provet och de är lika bra att börja. Sen så klart måste jag ju börja läsa Svenska boken som skall vara färdig läst samma fredag som vi har fysik prov. Och då skall vi även vara redo för en bok uppgift :)

Jag börjar med latinen imorgon :) hehe

xoxo

INTE MITT ÅR!?!?!?

Usch och fy för allt ... Det känns som om inget har gått bra sedan nyår :s

Skolan - hästen - egen träning ...

Skolan: Allt känns så tungt just nu :(

Egen träning: Jag gymmar bara, jag vill komma ut och springa... Men jag har Inga löparskor och vad är det för väder egentligen?!

Hästen: Okej vi har inte haft så många träningar, och det är inte det att det har gått uselt. Men jag tror att jag har blivit lite bortskämd med att allt har gått så bra. För de tre senaste träningarna så har allt dåligt berott på mig. Jag rider in honom Helt fel på hindret - Han stannar. Jag rider för långsamt, han river. Jag rider för fort och vi får slarviga vägar. Hmmm...What to do, What to do?!

Nåja, jag får klappa till mig själv snart asså. För jag är jävligt nöjd ändå. Vi har kommit upp i den högre hoppgruppen, vi skall debutera i 110 om några veckor och senare i vår blir det äntligen dressyr tävlingen!

Känns som om jag är inne i en svacka där jag inte är tillräckligt bra för att äga fina Porthus. Jag har inte hunnit upp till ridhuset så mycket som jag hade velat och därför blir han lite För taggad inför hoppträningen ...

NÅJA! - Nu skall vi inte vara sånna! Jag längtar till nästa träning :D!

Slänger in en bild från Lanzarote


Imorgon - VÄRMLAND! Så lilla prinsen får stå på lördag :) Gött för honom ;)

PUSS

RSS 2.0