Porthus

Jag kommer sakna min lilla Polle dessa dagar jag är i Barcelona!
Uppför dig nu när Nina skall ta hand om dig :)

Vackraste häst!

Stockholmare, läs!

Så, nu är jag hemma från stockholm efter en klassresa.
Mina underbara sötisar Appi, Hanna, Lea, Sara och Sofia har gjort resan minnesvärd! Vi har haft så sjukt roligt och vi har hunnit med otroligt mycket på dessa få dagar!
MEN!

Vad stöter vi på? Jo, stressade och otrevliga stockholmare!
Vi var lite förvirrade och bad om vägen, det var få som för det första ens svarade. Och svarade de så var det i farten och otrelvigt!
Eller som när vi skulle äta en bit Sushi.
Det var väldigt fult och vi var sex styckna så Hanna passade ett bord så köpte vi hennes mat. Undertiden vi stod i kön kom det fram en kostymnisse som var mycket otrevlig och dryg och talade om för Hanna att passa plats, så gör man Inte här, och en stund senare berättade han för sina vänner högt och tydligt att Man har visst infört ett nytt kösystem här!
Eller när vi satt på ett cafe, fortfarnde sex styckna, så råkade Lea stöta till en i ryggen när hon skulle gå på toa. Hon var mycket artig och bad om ursäkt två gånger.
Kille tittade på henne och sa Jo, jo och tittade sedan på sin vän som himlade med ögonen och hånlog fram just Typiskt klumpiga Göteborgare
Eller det som vi såg så tydligt, ingen som höll upp dörrar för varandra. Så länge man själv kom ut genom dörren, det var det som räknades!
Skäms på er Stockholmare som är för stressade för att kunna i alla fall vara lite trevliga!
Jag och mina vänner hade inga fördomar om er när vi åkte upp, för vi visste att det inte riktigt är så. Men nu är det bevisat, Stockholmare är ganska dryga (drar inte alla över samma linje!)

Men tjejer, ni var bäst! :) <3


Appi och Lea saknas
Från vänster:
Hanna, Sara, Jag, Sofia

En dag i stallet :)Jag trodde att min Prins hade bajsat väldigt lite, men icke sa nicke...Jag gick tillbaka för att jämna ut spånet och där kom allt fram^^Så här mkt hade min polle rullat sig, en liten lerfläck vid öronen det var det enda :DHar du sett en vackrare häst så säg!! :)PorthusVi är ute på en skön promenad :)

Tv!

Stallet tog låååång tid tack vare min gosiga häst som hade skrapat runt i boxen, kanske varit lite orolig i natt?

I alla fall nu blir det Grey´s anatomy, Cougar town och sen gossip girl :D!!!
Bilder på den vackraste häst någonsin sen! :)
Puss puss

Nyborstad Porthus :)

Där stod jag och borstade och borstade och funderade en millisekund om jag hade gjort ett misstag och skaffa mig en skäck (ta det Inte personligt Porthus). Jag borstade och borstade, såg knappt någon skillnad :o

Men, efter mycket om och men....Han blev ren :DOch...
Det första han gör är att gå ut och så gott rulla sig :) Det är ju därför man älskar hästar ^^


Busingarna

Idag gick det kalas bra med Porthus! :)
Avskrittningen gick upp till vårat gamla stall och påväg dit går man förbi först 9 hästar i olika hagar och sen kommer man till en stor hage med 8 hästar, till varenda häst skulle han gnägga :) Och dom svarde i sin tur, och sen satte konversationen igång :)
Och på hemväg lika så hehe, och väl hemma så ropade Bello i hagen och Porthus svarade :D
Kan väl bara säga att man har en pratglad häst =)


Busingarna
Celeste, Bello, Porthus

Amanda & Ella

Amanda:
"Oh, får jag en till sked Ben&Jerry?"
Ella:
"Ja, om du lovar mig en riktigt härlig ridtur i helgen"
Amanda+Ella:
"Fnissfnissfniss" ^^

Amanda:
"Vi är ju som bönder här i härryda"
Ella:
Ja, landvetter är ju som värsta centrala stan för oss"
Amanda:'
"Ja, tänk när bönderna kommer in till stan"
Amanda+Ella:
Oh gothia tower - wow
Ooh scandinavium - Woow
Oooh Ullevi - Wooow
Oooooooooh ett ullevi till - wiiiiuuuoooo

Sjuk humor, räknar inte med att ni förstår ^^

Porthus den vackra valacken!

Jahopp, så blev det ett litet mini pass i paddocken för att testa på min kära häst :) Han var ju underbar som förväntat, Men...Jag är tyvärr slut i benen då jag är van att sitta på ett litet fullblod och sitter nu istället för en gigantisk häst med lika gigantisk galopp :)

Men nu skall min lilla buse få ett smaskigt äpple att smaska på :) PussWipeout, där kan man ju skratta sig till magrutor ;)


Porthus!

Nu har jag fått hem hästen!

Idag var han rolig när jag skulle leda ut honom på lite miljöträning, han stannade och lukta på nästan varenda brevlåda vi gick förbi ^^ haha

Och bello, som är ledarvalacken i hagen, är värsta polarn med Porthus!! Gamla bello tror ju att han är typ fyra år när dem leker i hagen :) Han lät till och med Porthus äta ur samma mathög, det får inte ens Celeste göra:)

Nu har man pussat godnatt för tredje gången^^ det är så svårt att gå därifrån, han är ju en skönhet för ögat!!

Puss

jag skrattar mig till graven ^^


I´m back in the game :D

Så, nu kom suget tillbaka :D Nu skall här bloggas!

Söndagen för Amanda Karolina Eriksson:
Blir väckt av min mor&far klockan 8:00 :o GALET
Vi käkar frukost och jag går sen ut till min Kära Celeste och borstar henne i en timma, leker med henne i paddocken lös, släpper ut henne i hagen och vad händer? Jo, hon rullar sig direkt! :o kul
Jag och mamma åker ner till morfar och går en promenad med honom i solen, sen direkt till Bror&Karin och äter lite påskmat. Sen gott folk, åker jag direkt till Ödeshög, från Göteborg :o Fyra timmars bilresa fram och tillbaka för en nybörjare som mig :o JÄTTE trött mentalt nu.
Så varför åker jag ut i skogen så långt då? Jo för att provrida denna häst http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=335256 väldigt fin häst!

Nu är jag galet trött i kroppen, och funderar på att gå till säng på direkt faktiskt.
Godnatt :)

RSS 2.0