Maya!

Nu vill jag hälsa Maya välkommen, hon kom idag!
Resan hit på nästan två timmar gick bra, och hon var så glad när hon kom fram :) Hon och Davids häst Bello, som kom förra veckan, vart jätte kära :)
Dom står bredvid varandra och pussas hela tiden:D
Imorgon blir ihop släppet, får se hur det går :)

PUSS

Söndag

Idag gick släkten på mammas sida på julbord, där mormor&morfar <3 bjöd alla :) Galna är dom :D Nåja, det var helt underbart gott!! och bara sådär, hade man gått upp 5 kilo^^ Nu har jag suttit och gjort min kemilabrapport, och biologiläxa :) Och imorgon, kommer Maya! En underbar häst som jag ska testa i tre månader och sen förhoppningsvis köp =) Berättar mer om henne imorgon Helt underbart! :D PUSS PUSS

Asså vilken underbar kille ^^ :D


Söndag

Min goda vän Emma gav mig rådet att luta mitt huvud mot den bästa axeln, min blogg^^
Smart råd, jag tvingar ingen att lyssna på mitt bedrövliga liv för tillfället men jag får ändå klagat av mig :) 

TVÅ biologi skrivningar = svårare än prov enligt mig, på onsdag...plus en spanska skrivning....plus en engelska skrivning..allt detta på onsdag
på torsdag, sista matteprovet innan nationella...wiie, känner mig som lyckosten själv asså.

Får försöka hinna med något kul, men på torsdag blir det en runda på stan. Helt själv om ingen gärna vill följa med, för jag måste ta en latte och drömma om alla kläder jag inte har råd med.

PUSS


Vilken film :)

Okej, ska försöka att inte avslöja något! Men enligt mig och Emma så tyckte vi faktiskt att tvåan var bättre än ettan, eller så var det för att man kan ettan utan och innan till^^
Fast det var en helt annan humor i den här filmen, våran humor :D HAHA, se den gott folk, se den på bio för det ger ju en helt annan känsla!
Och vi hade biljetter till smygpremiären...Så vi fick först se ettan och sen därefter, efter tolv då det var den 20, kom tvåan... MYSIG KVÄLL!! :D

Puss

New moon !

Wiiee, nu kan jag äntligen säga det! Jag ska på new moon premiären i natt, smygpremiären!! :D
Jag har inte kunnat säga något för att det skulle bli en överraskning för Emma, och nu vet hon det och vi ska snart åka!! WIIIEE!!

Puss

Trött

Det blev sent igåg, så jag är jätte trött nu "/ Så jag tog en vila på en timma, vilket var grymt skönt. Kom på igen varför barn vilar på efetmidddagen ;)

Nu ska jag ut och köra lite :) PUSS


2012

Snart dax för att gå på premiären av 2012 med Agnes, sofia och Hanna :)

Skulle ju först gå med syster, bror och brors tjej men då vart brorssonen Adam dålig "/ Så fick jag bjuda med mig tre vänner istället :D:)

Puss

Trött

Nu är man riktigt trött, lång dag med plugg och provridning.
Provridningen gick bra, en riktigt mysig och trevlig häst! Och som den hoppade :o :)

Nu ska det bli lite mer historia plugg, sen dax att sova. Pusspuss

Onsdag

Så, nu är man färdig! Varit ute med hunden, tvättat ansiktet, smörjt ansiktet, borstat tänderna, borstat håret :D
ÄNTLIGEN dax för lite historia som är så kul :)^^

Imorgon blir det lite historia plugg på condecco med flickorna Hanna och Sofia från klassen. Vem vet om Dys, Sara, Lea eller Appi tittar in :)

Plus, provridning av ett jätte fint sto! :) Det ska bli kul

Pusspuss


Historia

Jaha! *pust Nu byter man ämne att ställa in sig på, nu är det historia. Prov på fredag, pepp(Y) Inte :( Men jag känner mig faktiskt redan ganska så redo, redo för att få ett vg iallafall. Därför ska jag plugga plugga plugga, för jag vill så gärna ha mvg! Vilket lär ju bli svårt, om man ska lyssna på Johanna. Dock bör jag göra det eftersom hon är läraren ;) Kul att vår lärare säger "det är jätte svårt att få mvg på detta provet, ni måste verkligen visa att ni kan allt" = NI KOMMER ALDRIG FÅ MVG! MOHAHAH! Puss!

Snälla titta, garvar fortfarande ^^


Måndag

Den här måndagen har varit almänt seg, prov i kemi i morse --> Gick riktigt bra tror jag!
Kom hem värsta sent, eller jah halv fem vilket egentligen är tidigare än när jag tar bussen hem. Men eftersom jag har prov i historia på fredag så kunde jag inte komma hem fort nog!

Kom hem, så bad min syster att ta hennes häst så jag hade tyvärr inte tid att rida min polle utan det blev ut i stallet och snabbt mocka och fixa mat för två hästar.

Sen fick jag pussa lite på Tyra&Adam, brorsans barn :)

Och nu, PLUGG! Historia? Berätta för mig Varför jag ska läsa historia, så fruktansvärt tråkigt :( Iallafall ett tråkigt ämne att plugga in, ganska kul att lyssna på ^^

Skitsamma, nu blir det pluss :) PUSS

Kemi

Otroligt vad kemi är roligt ^^ Hörs ironin där?

Asså, kemi är kul men inte när man måste rå-plugga till ett prov. Har prov imorgon på kemisk jämvikt och reaktioner, kemi B kurs.
Det är väldigt roligt när man förstår det, och det gör jag verkligen. Och just därför känns det som att jag har missat något, när man har den känslan detta är För lätt och jag hatar att ha den känslan ;) Så jag sitter här nu och gör om uppgifterna på kapitlet om och om igen haha!

Pusspuss


Knowing

Nyss sett knowing med mor min, och fy jäklar vilken bra film! Verkligen en film för mig, där det sker något som det aldrig har förr men fortfarande är en möjlighet. Förstod man det där? ^^
Alltså, en katastrof som är fantasibaserad men fortfarande är möjlig. Ganska långsökt vill säga ;)

Plus, den låter än tänka ut en "framtid" i slutet själv vilket är en stort + :)

SE DEN!
Nu ska jag sova, pusspuss

Onsdag

Idag red jag typ bara en 50 minuters tur på pollen, var så fruktansvärt kallt :o Hon var som vanligt underbar mot mig, och vi hade kul trots kylan =)

Sen skulle man ju gå en halvtimma upp till ridhuset med Malin, och se när hon hoppade. Och det gick bra, trots Chillis ganska elaka attityd. Han gjorde det inte lätt för Malin, men du var duktigt tjejen!
SNACKA om att man vart sugen på att hoppa, nu känner vilket oflyt jag har :( Men min dröm lever vidare :)

Nu ska jag SOVA, trots jätte mycket sömn är jag väldigt väldigt trött, så godnatt :D PUSS

ÄLSKLING!


haha

Älskar han i slutet som gång på gång ramlar men ger aldrig upp ;)

CelestenHästen <3

Det gick kalas bra på min och Celeste träning i Paddocken igår :D:)
Hon var så duktig, pigg i början men tillslut så gick hon som en pärla :D

Idag blir det att titta på när Malin ska hoppa syrrans häst för Ulf, min gamla instruktör. Som jag hade innan, när jag och Celeste också hopptränade/tävlade :(

Nåja, det ska bli riktigt kul
Puss puss :)


RSS 2.0