Veckans fråga (försenad igen)

Varför målar kvinnor sina ögon med öppen mun?


Hoppträning ^^

Igår vart jag med hästen i ridhuset och skulle hoppa med syrran. Vi börjar på typ 70 och det gick kalas :D Bara att hon var grymt pigg.
Annelie höjer till 80, 90 och tillslut till drygt en meter...bommen ganska hög så typ 1 och 10... Det gick grymt bra, men fjärde hoppet stannar hon, av trötthet.
Jag tänkte att hon kanske typ trodde att jag var nervös eller något ( hon blir väldigt lätt mesig om jag är det minsta nervös) men jag fortsätter och blir allt mer bestämd och bestämd. Sen hoppar jag typ ett 50 hinder och hon stannar ändå. Så jag insåg att hon bara var väldigt trött. :D Så jag tog det lungt, hoppade ett hinder till när hon hade vilat en stund. Då gick det bra ^^
Men det var ett tag sedan jag hoppade själv, utan tränare och andra i min grupp. Och då hoppar man ju mer och oftare om man är själv. I gruppen står man ju och vilar mellan varje ryttare.

Är med Emma :)

Har gåttekväll med Emmsan :) <3 Så mysigt så mysigt


Det har snöat ca en dm :O Hjääälp, gillar inte kyla :(
Ha det fint, Pusshej :)

Bussen

Okej, idag satt jag ensam på bussen, ett litet tag.

Jag gick på bussen, väldigt trött i hela kroppen, och såg till min förtjusning att bussen var helt tom. Jag satte mig på en skön plats, tog upp boken och började läsa. Fem minuter senare, stannar den utanför en skola och jag ser till min fasa att skolbarn ska på bussen.
Bussen blev full med 34 skolbarn, (jag räknade inte, utan läraren sa; Stämplat och klart för 34 barn.) och boken som är på engelska kräver lite koncentration. Innan jag ens hade läst en halv mening blev jag avbruten med ett barn som satt bredvid och hade tusen frågor. (ganska gullig tjej, men fortfarande fel tidpunkt att sitta bredvid mig och hålla igång en livfull konversation)
Resan som är på 30 min, blev en resa med 34 barn som hade energi tillräckligt för springa jorden runt eller något.

Hur var eran resa till skolan idag? ;)

Veckans fråga

Vilket djur avspeglar du? Och varför


Veckans fråga (försenad)

Hur skulle du reagera om någon snygg kille/tjej kom fram till dig på stan och sa att du var snygg och ville ha ditt nummer. (Räkna som om du vore singel)

A) Jag skulle kolla runt och se om det var ett skämt, för en sådan snygg kille skulle väl aldrig ens kolla åt mitt håll.

B) Jag skulle ge honom numret, le och sen gå därifrån.

C) Jag skulle säga är "du dum eller", och sen gå därifrån.

Friska snart igen :D

Jag ber om ursäkt för en dålig uppdatering, men jag har legat sjuk i en vecka nu. Fast värst blev det i söndags, då blev jag sängliggande totalt. Så jag har inte gjort något mer än kollat på film sen i söndags, rätt mysigt tycker vissa men jag har blivit knäpp i huvudet nu av all film och sovande.
Jag har kollat på alla Harry Potter filmer, step up 1+2,  Revolutionary road, de 101 dalmatinerna, Australia,  Wild child, changeling, Madagaskar 1 och jag håller nu på med tvåan ^^

Se australie, grymt bra film. Dock fick jag den utan text, men den var så jäkla grym ändå :D<3

Någon film som rekommenderas? :)


Veckans fråga

Om ni fick välja en dag, som det skulle vara i resten av erat liv, vilken dag skulle det då vara? Och varför?

T.ex. Mån, Tis, Ons, Tors, Fre, Lör, Sön.


RSS 2.0