Iron Maiden

Kom nyss hem från Iron maiden konserten...sååå trevligt så trevligt :) så blir väl att sova nu, då vi drar till norge imorgon och blir där i en vecka..Fiska, ruskigt roligt... Blir alltid så på sommaren, så drar man och fiskar i havet där vi bor då flera gånger om dagen. Bland det roligaste som finns att göra på sommaren.
Godnatt :)>3


Den perfekta stormen

Usch vilken hemsk film :( Jag bara grät och grät i slutet.....Man hade verkligen hoppats på att dom skulle klara sig, men ingen gjorde det :( Kanon bra film ifall någon ska se den (Y) :D Kul att jag berättade slutet ^^

Mår mysko bra... Mår kanon bra fast lite depp från filmen... Menmen.. Livet är som på en pinne :D Eller hur nu mor brukar säga :)

man väver trådar av hopp

När man vaknar upp vävar man trådar av hopp


Sikta efter stjärnorna men hamnar i en grantopp


Livets öde är något vi inte själv kan riktigt styra


Även om man tror det händer inte mig, det kan jag bedyra
Alla så skingras vi för vinden och blåser inte åt samma håll


Vissa vägar blir tonarten dur men en del går i moll


Vi längtar efter nästa backkrön, där bakom finns säkert lyckan


Ändå hur vi än försöker kommer den där hemska olyckan
Så gläds åt det lilla när du kan, om morgondagen vet ingen


Men vi strävar framåt, vi försöker flyga med den där brutna vingen


Kärleken tar oss på vingliga vägar och ger oss en tro


Den för oss över mörka vatten, med sin härliga hängbro
Så fortsätt att väva trådar av hopp för annars går man under


För livet är skört det kan förvandlas på bara några sekunder


Så njut av denna dag och ge kärleken en chans att verka


Titta upp mot himmelens sky, se ett under, visst kan allt läka


Toppen!

Gud vad har jag hittat på idag? Inget mer än tränat ^^
Sega på soffan och såg på Dirty Dancing, oooj vad jag verklig älskar den filmen. Man blir sådär mysit glad. Sån härlig romans, en film man måste se ifall man inte har sett den! :)

Jär såå glad.. Vet inte varför ... Men jag har en så otroligt bra känsla i kroppen. Jag är liksom glad att jag har hela livet kvar och göra de saker jag vill och bara trivas ... Men samtidigt är jag väldigt tacksam över att jag har levt mina 16,5 ^^ år ifall min sista dag är imorgon.

Så känner jag. Kommentera gärna hur ni mår :) Puuuss på er

Livet går vidare, Tack Erik :)

Efter ett samtal med min underbara vän Erik, så mådde jag så Jävla underbart... Han fick, på något sätt, bort all min ilska..Han ska läsa psykologi, och är såå jävla bra på det. Helt ärligt såg han till att all min ilksa blev som en kub och vandrade genom hela kroppen ut genom örat och genom telefonen och till hans hand så slängde han bort min ilska... Jag mår så fruktansvärt bra! Känns som att shit happens men livet går vidare...

Heej då :)


Ny soffa! :D

Idag har jag bara segat totalt hela dan :O Så trevligt så trevligt ...
Men senare på kvällen, så hämtade vi min nya skinnsoffa och det nya glas bordet..sååå coolt det blir ^^
Har faktiskt inte mycket mer att säga :/ 

Dra nu på mungiporna gott folk :D

Skumma saker händer

I förrgår var mina killkompisar på besök. Tobbe, Fidde, Victor, JImmy och Jonte :) stannade till två tiden. Då jag antagligen är lite pojk-flickig har jag typ endast killkompisar. Men dom duger för mig ;) Dock hände saker, får se vart det leder.
Igår var jag med underbara Becca. Vi glodde på en as bra film med ett fruktansvärt dåligt slut!. Men vi hade kul ;) Diskuterde går dagen med henne (Alltså måndagen)^^
Idag har jag haft ledigt! Wiiie va gött, det kände jag att jag behövde. Efter bara några dagars arbete ^^ Fast det har varit hårda dagar ;)
Ikväll händer dock inte mycket, ska ta mig en långtur med hunden, och sen lägga mig tidigt. Få lite sömn hade jag tänkt mig, för ovanlighetensskull ...


Vanlig seg söndag..

Först åkte jag till Hööks med syrran och köpte stigläder och stigbyglar, så att jag inte kan sno syrrans längre. Så glänsa lär jag göra imorgon på dressyrträningen ;)
Sen bråkade jag lite med mor när jag kom hem, löste sig iallafall. Först är hon ett stort pucko och totalt hjärndöd, sen efter några smällar i dörren och lyssnat på dånade musik så insåg man väl att man kanske tog i och var lite trilsken ;)
Sen kom kära Tyra på besök :D So man inte har sett på länge (Brorsans dotter) och Karin såklart! Får inte glömma kära kära Karin^^.. Tillbaka till Tyra, hehe, så blir hon så stor!! Redan går hon som världens fotomodell. Att tiden går så fort inser man ju icke.
Sen hälsade jag på mormor&morfar, han som nu äntligen har fått komma hem från sjukhuset.. Morfar, me like you!!! Dig med mormor :)
Sen var Annelie och Henke på ett kort besök, och busade. Vad stojiga dom är, som lura mig liksom. Tur att Milo avslöja dom ;)
Sen vart jag med i en radiointervju, aas kul. Tog en kvart...

Snart ska vi till Adde och Karin, och Tyra, och Grilla :D Sväva lungt vänner!

Tyra, som alltid äter ^^Skratta gjorde hon i Hammocken :D


Jobbat, eller försökt ;)

Idag har det varit arbete med far hela långa dagen, men pengarna är alltid välkomna. :) Jag har gått i shorts och bh hela dagen, så har en fin bränna nu :D
Och typiskt mig, så fanns där tre polacker, var av en såg helt okej ut (a) Så där gick man och försökte dra gallervälten så snyggt man kan dra en gallervält ^^

När som helst kommer Oscar och hälsar på, trevligt värre. Får se vad vi hittar på då :) Får väl ta och städa lillstugan så att den duger för en icke-göteborgares besök ;):D

Ha det fiint nu, njut av solen och värmen. Vet inte hur länge den stannar :)

Nu börjas mitt bloggande


RSS 2.0