Hopplektion = Flyglektion

Okej...Jag tränade aldrig förra veckan då han kändes lite konstig i bakbenet (det var ingen fara, han hade tappat en brodd och det var därför han var ojämn), så han var väldigt pigg på träningen igår. Och jag tänkte - aja, jag får bara ta och trava/galoppera av honom innan träningen. Men inte hjälpte det! På första hindret, första hoppet, så blev han så glad och fick ett fnatt innan han hann landa och då Flög jag verklig av och landade på något lustigt sett.. Efter det så var jag lite öm men det gick att träna ändå, så vi körde på. Och efetrsom vi bara var två på träningen så blev det mycket hoppande och lite vilande, men sen när jag hade låtit honom pusta ut och skulle trava av honom så small det till i ryggen och rumpan - jag kunde inte trava!

Så kära Malin fick trava av honom och sen när jag skulle gå hem med honom, så fick jag leda. Och en sträcka som brukar ta 15 min att skritta och 20 min att leda hästen tog typ en timma :o! Och imorse kom jag knappt ur sängen ^^ Så jag fick vara hemma idag och antingen Ligga på höften (för min svanskota säger Väldigt mycket emot) eller stå! Så när jag går ser det ärligt talat ut som om jag har skitit på mig, och när jag skrattar/hostar/nyser lika så. Och gå på toa är inte ens att tänka på typ hehe!

KUL! :) Så jag har bett Emma att rida honom för mig de närmsta dagarna, tills jag i alla fall kan sitta på en stol utan att avlida :)

Jag måste vara Sveriges, eller åtminstone Göteborgs, klumpigaste individ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0